nya datorn.

 
har äntligen hittat min nya dator. fick hem den för ett tag sedan. det stod medllan denna 15" asus och en stationär mac.kände dock att jag har mer användning för denna som dessutom är "mer dator" än den stationära mac'en jag skulle fått för samma pengar. är supernöjd. och den har ett fantastiskt bra ljud. den lilla bilden längst ner förställer den tillhörande "basmodulen". om man tycker sånt är skoj. knapparna lyser dessutom. perfekt när man sitter i mörkret och skriver.
 

friday.

 
en typiskt härlig start på min lediga fredag. inleddes med sovmorgon och sedan en myspromenad i den varma sommarsolen med vovven. ska idag pyssla lite med allt som ska ordnas innan semstern. berättar mer om den sedan! hoppas nu att finvädret håller i sig ett tag, vi behöver det!
 

jobb.

 
trött tjej off to work idag. min tredje kväll på rad nu. så jag är lite trött. men nedräkningen har börjat, imorgon är jag ledig, jobbar sedan två pass och sedan är det semester. hejaheja.
 

blöttblött.

 
 

bebismys

 
var och hälsade på en kollega som nyss blivit mamma för andra gången, tidigare i förra veckan. bebismys och fika i sommarsolen på hennes altan.

sängbordsfint.

 

flexminsta lillebror går som sagt ut nian imorgon. eftersom jag missat att lägga in det i schemat och jag hade fått ett arbetspass just den dagen var det lite ovisst om jag skulle kunna vara med imorgon eller inte. ringde nyss till jobbet för att checka om jag kunde ta ut flex imorgon, vilket mina gobitar till arbetskamrater uppgav inte var något problem! så det firar jag nu med godis och rödvin framför en klassiker av agatha christie.

jorgubbsmyslillebor svängde förbi vid lunchtid idag. han hade varit på kubbmatch med klasskamraterna nu sista dagen innan skolavslutning. solen tittade fram efter en stund och då passade vi på att äta jordgubbar i solen på balkongen.

retro


idyll

svängde förbi moren härom dagen på väg hem från köpstaden. stannade sedan till vid fritidsbondens nyinskaffade getter. bjussar på lite lantlig idyll när den är som bäst.

 


nationaldagen

goddagens. är härligt nog ledig denna dag och även imorgon. en av vårdens fördelar, att ibland får vara ledig mitt i veckan. denna dag ska jag på laptop jakt. min trogne gamla svarten har efter många års trogen tjänstgöring tjänat sitt syfte. det är många stora utgifter nu. ny säng. dator. jag behöver dessutom en bil. hualigen.

 


ny sänginförskaffade en ny säng härom dagen. oliver var inte sen att markera sin plats.
jag passade på att stämpla fast lite av den överblivna plasten under sängen som ett skydd då han har den otrevliga vanan att klösa därunder när han vill ha uppmärksamhet, eller helt enkelt bara vill jävlas. inte så kort därefter upptäckte jag att detta med plast under sängen endast gjorde det hela mycket roligare.
hur som helst så är jag mycket nöjd med sängen (oliver också) och jag sover som en kung. vaknade en morgon av att jag låg på rygg. och det har aldrig hänt. jag sover på mage, eller på sidan vanligtvis, inlindad som i en kokong i mitt täcke. och det måste ju vara ett bra tecken.